210 93 20001 • 211 8000 282 • Ώρες επικοινωνίας: 09:00 - 21:00
Service Υπολογιστών • Εμπόριο Ανακατασκευασμένων GRADE A • Web Design
Καλύπτουμε την συντριπτική πλειοψηφία των διαθέσιμων εκτυπωτών της Ελληνικής αγοράς με συμβατά toners υψίστης ποιότητας τα οποία κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Τα toner μας είναι premium quality και είναι τα μοναδικά που καλύπτονται από 2 έτη εγγύηση.

Τα μοναδικά που κατασκευάζονται με όλα τα απαραίτητα ISO ποιότητας και ασφάλειας.

iso9001Διεθνές πρότυπο ποιοτικής διαχείρισης. Θα δείτε πολλές γνωστές αλυσίδες συμβατών αναλωσίμων να το αναφέρουν στις ιστοσελίδες τους. Στην πραγματικότητα, συνήθως το έχει μόνο ένα κεντρικό κατάστημα τους.
iso14001Διεθνές πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης. Αυτό το ISO εξασφαλίζει την σωστή περιβαλλοντολογική διαχείριση, των άδειων τόνερ, των υλικών ανακατασκευής και την σωστή, “πράσινη” και ασφαλής για το περιβάλλον διαδικασία κατασκευής.
iso19752Διεθνές πρότυπο της βιομηχανίας των εκτυπώσεων που ορίζει την απόδοση και ποιότητα των μονόχρωμων laser cartridges. Αυτό το ISO εξασφαλίζει την άψογη εκτύπωση, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε ποσότητα, ισάξια των OEM (Original Equipment Manufacturer) κατασκευαστών.
iso19798Διεθνές πρότυπο της βιομηχανίας των εκτυπώσεων που ορίζει την απόδοση και ποιότητα έγχρωμων laser cartridges. Αυτό το ISO εξασφαλίζει την άψογη εκτύπωση, τόσο σε ποιότητα, όσο και σε ποσότητα, ισάξια των OEM (Original Equipment Manufacturer) κατασκευαστών.
din33870Διεθνές πρότυπο που ορίζει την διαδικασία και την απόδοση των toner cartridges.

Κατασκευάζονται σε Ελληνικό υπερσύγχρονο εργαστήριο που πληρεί όλους τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.

Η διαθεσιμότητα για το 99% των τονερ που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά είναι εντός 1 εργάσιμης ημέρας (σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και 3 εργάσιμες). Στο PC Green κοιτάζουμε πάντα τόσο την ποιότητα, όσο και το συμφέρον της τσέπης σας. Τηλεφωνήστε μας για διαθεσιμότητα, τιμές και ειδικές προσφορές για επιχειρήσεις.

Back to Top