210 93 20001 • 211 8000 282 • Ώρες επικοινωνίας: 09:00 - 21:00
Service Υπολογιστών • Εμπόριο Ανακατασκευασμένων GRADE A • Web Design

Έντυπα

Κάρτες, φυλλάδια, folders, σχέδια και δημιουργίες αποκλειστικά για εσάς!

Στο PC Green μπορούμε να φροντίσουμε για όλα τα έντυπα της εταιρικής σας ταυτότητας. Έχουμε το “μάτι” και την εμπειρία για να φτιάξουμε τις κάρτες, τα φυλλάδια, ακόμα και το logo (καινούριο ή επανασχεδιασμό) της επιχείρησης σας. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους τυπογράφους της αγοράς για να σας παραδώσουμε την καλύτερη ποιότητα σε λογικές πάντα τιμές.

Θέλουμε να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό της μακέτας. Θα δείτε σε πολλές προσφορές τυπογράφων “η μακέτα δωρεάν“. Ακόμα κάποιες φορές και το logo.

Αυτή η “μακέτα” λοιπόν, είναι πάντα κάποιο έτοιμο πρότυπο στο οποίο απλά συμπληρώνουν τα στοιχεία σας, το logo σας και βάζουν κάποιες φωτογραφίες.

Η σύνθεση είναι ήδη έτοιμη και είναι πολύ πιθανόν (ειδικά όταν ο τυπογράφος κάνει δουλειά σε συγκεκριμένες περιοχές), να δείτε το κατάστημα ρούχων σας να έχει ακριβώς το ίδιο φυλλάδιο με ένα κατάστημα παπουτσιών στην ίδια περιοχή.

Μια σωστή μακέτα θέλει συνεννόηση με τον πελάτη και ώρες εργασίας για να γίνει σωστά και από την αρχή.

Το φυλλάδιο ή η κάρτα σας είναι άλλη μια βιτρίνα για την επιχείρηση σας. Η “δωρεάν” μακέτα λοιπόν, εκτός από το ότι είναι πρόχειρη, είναι ο ορισμός του “ότι πληρώνεις, παίρνεις”. Στα δε “δωρεάν logo” ή με πολύ χαμηλές χρεώσεις, είναι ακόμα πιο ύποπτο έως και επικίνδυνο καθώς όταν χρησιμοποιείται έτοιμο πρότυπο για δημιουργία logo μπορεί να υπάρχουν νομικές συνέπειες που έχουν να κάνουν με κατοχυρωμένα δικαιώματα χρήσης ενός προϋπάρχοντος logo.

Είναι αντίστοιχο της διαφοράς ανάμεσα σε ένα κουστούμι μαζικής παραγωγής σε εργοστάσιο και σε ένα κουστούμι με ύφασμα που επιλέξατε εσείς και κάθεται ακριβώς στα μέτρα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε ακριβώς αυτό που θέλετε!

Back to Top