Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 12, Νέα Σμύρνη - 211 8000 282 - 210 93 20001
Ποιότητα - Οικονομία - Εξυπηρέτηση
PC Green
Ελευθερίου Βενιζέλου 12
Νέα Σμύρνη, 171 21

Τηλέφωνα:

211 8000 282
210 93 20001
6943193328 (CU)

Βρισκόμαστε επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στο ύψος της Αιγαίου, στη Νέα Σμύρνη, λίγα μόλις μέτρα από της Στάση Τράμ «Αιγαίου».

Με αυτοκίνητο:
Αν έρχεστε από την πλευρά της Ελ. Βενιζέλου που πάει προς Αθήνα, κάντε επιτόπια στο φανάρι ακριβώς μετα την στάση του Τραμ «Αιγαίου» και μπορείτε να παρκάρετε προσωρινά πάνω στο πεζοδρόμιο. Αν έρχεστα από Αθήνα, το κατάστημα βρίσκεται λίγα μέτρα πριν τα φανάρια που είναι στην διασταύρωση με Αιγαίου.

Με συγκοινωνίες:

  • Από Αθήνα, πάρτε το Μετρό και κατεβείτε στην στάση «Συγγρού – Φίξ». Πάρτε το τράμ «T5 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΒΟΥΛΑ» και κατεβείτε στην στάση «ΑΙΓΑΙΟΥ«.
  • Από Πειραιά, πάρτε τον Ηλεκτρικό (Μ1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ) και κατεβείτε στην στάση «ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ-ΦΙΛΙΑΣ ΣΕΦ». Από εκεί πάρτε το «Τ4 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και κατεβείτε στην στάση «ΑΙΓΑΙΟΥ».
  • Από Παλαιό Φάληρο, πάρτε το «Τ4 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και κατεβείτε στην στάση «ΑΙΓΑΙΟΥ».
  • Από Δάφνη, πάρτε το Μετρό «Μ2 ΣΤ.ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ» και κατεβείτε στην στάστη «ΣΤ.ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ». Από εκεί πάρτε το «Τ4 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ» και κατεβείτε στην στάση «ΑΙΓΑΙΟΥ».
  • Από Καλλιθέα, αν είστε κοντά στην ΔΟΙΡΑΝΗΣ, πάρτε το 136 και κατεβείτε στην στάση 3Η ΑΙΓΑΙΟΥ, και κατηφορίστε προς τα φανάρια, το κατάστημα είναι απέναντι. Αν είστε στο κέντρο, πάρτε το «218 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΤ. ΔΑΦΝΗ» κατεβείτε στην στάση «ΠΛ.Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ», στρίψτε στη Βενιζέλου και ελάτε με τα πόδια (περίπου 5 λεπτά) ή πάρτε το «Τ4 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ» και κατεβείτε στην αμέσως επόμενη στάση.
Αγαπητοί μας πελάτες από το Κερατσίνι, μεταφερθήκαμε το καλοκαίρι του 2015 στη Νέα Σμύρνη. Οι υπηρεσίες μας και οι ποιότητα που αγαπήσατε παραμένουν, απλά λίγο… πιο μακριά. Για ότι χρειάζεστε μπορείτε να συνεχίσετε να επικοινωνήτε μαζί μας. Επειδή είναι σίγουρο πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την θέση και το πελατολόγιο μας που χτίσαμε με πολύ κόπο αλλά και αγάπη για την δουλειά μας, σας ενημερώνουμε πως δεν συνεργαζόμαστε με κανένα στην περιοχή. Σας ευχαριστούμε για όλα τα χρόνια που μας στηρίξατε!

Όνομα (Απαραίτητο)

Email (Απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Θέμα

Το μήνυμα σας

Back to Top
Δοκιμή